Westhoek

un

Plug

ged:

Met veel inzet en liefde werd de hoeve uit 1787 en bijgebouwen uit 1930 verbouwd tot een uniek logeeradres. Jan & Sigrun delen graag deze prachtige locatie in de IJzervallei, te midden van een beschermd natuurgebied, met hun gasten. Ze verwelkomen je graag met een persoonlijke aanpak. Laat je verwennen en kom tot rust in de oase van groen.

De manier waarop je wakker wordt, bepaalt de rest van je dag. Hier start je ochtend zoals het hoort. In alle rust en sereniteit. Hier neem je je tijd om te ontbijten en te genieten. Want de stilte en het panorama laten zich net zo smaken als de streekproducten, het ovenvers brood en de zelfgemaakte confituren. Je innerlijke mens écht versterken dus.

 

Alleen dit moment telt dus. Her en der ontdek je in de tuin van 1,5 ha, terrassen met loungemeubilair en tuinbanken zodat je telkens andere ver- en inzichten geserveerd krijgt. Installeer je je bij de oude knotwilgen met valleizicht, daar waar je de paarden, pauwen en kippen kunt gadeslaan of opteer je toch voor het gloednieuwe vlonderterras bij de IJzer? Waar je ook belandt, je zit gegarandeerd goed.

Unplugged extra’s:

  • Slenter naar het unieke privé-plekje aan de oever van de IJzer en geniet er van een verwenplank.

  • Hop op de fiets, ga piepen over de grens en maak een lusje langs stille gehuchten.

  • Vanaf het voorjaar scheep je in op de Unplugged sloep voor een rustgevende cruise op de IJzer.

Westhoek

un

Plug

ged: